SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji poslovanja naše spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Kupec z oddajo naročila sprejema splošne pogoje poslovanja.

NAROČANJE

Po pregledu naše ponudbe ob želenih artiklih izberete možnost DODAJ V KOŠARICO. Ko ste končali z nakupovanjem, v vozičku izberete možnost KOŠARICA. Za tem se vam odpre vmesnik, ki vas po korakih vodi skozi celoten postopek do zaključka nakupa. Nakup lahko izvedete šele, ko se strinjate s pogoji nakupa in to tudi potrdite. Naročilo ali povpraševanje lahko pošljete tudi na elektronski naslov info@belame.si. Preden nakup potrdite, preverite, če ste pravilno označili ustrezno velikost izdelka ter vpisali vaše kontaktne podatke.


Za blago, ki vam ne ustreza, ga lahko v roku 14 dni od sprejema pošiljke vrnete. Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni embalaži in ne smejo biti poškodovani ali nošeni, priložiti je nujno potrebno tudi račun. Stroške vračila pošiljke plača kupec. Spletna trgovina BELAME kupnine ne vrača. V dogovoru se lahko dogovorimo za možnost zamenjave ali možnost koriščenja dobropisa. Po preteku 14 dnevnega roka od prevzema, vračilo blaga ni več mogoče. Kot spletni nakup se štejejo naročila oddana preko spletne košarice ali naročilo oddano preko info@belame.si. 

CENE

Vse objavljene cene in cene v posebnih ponudbah veljajo v trenutku oddaje naročila in veljajo le za nakup preko belame.si spletne trgovine. Vse cene izdelkov na belame.si so prikazane v EUR in vključujejo DDV. Akcijski artikli imajo ceno navedeno poleg artikla, prav tako imajo naveden čas trajanja akcije. Cena pri akcijskih artiklih se lahko obračuna ob izdaji računa! Cena 0 na artiklu sama po sebi ne obstaja. Gratis artikel je lahko le pod določenimi pogoji (promokoda, višina nakupa itd...). Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah, napisanem besedilu in tehničnih opisih brez predhodnega obvestila. 


DOBAVA

Kupljeno blago ostane v lasti prodajalca vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Blago se dostavlja samo proti plačilu. Dobavni rok za dostavo blaga, ki je na zalogi je do 8 delovnih dni. Če blaga ni na zalogi, vas o roku dobave obvestimo, če ste na dane naslove dosegljivi.  V kolikor se zgodi, da določen že kupljen izdelek ni dobavljiv, vam bomo vrnili denar.
Dostava naročenega blaga se izvaja preko različnih ponudnikov  paketne distribucije, ki blago dostavijo do kupca v vse kraje v Sloveniji. Prevoznika paketne distribucije izbere trgovina BELAME.


PLAČILO BLAGA

Za plačilo so na voljo naslenje oblike plačil:

  • PO POVZETJU z gotovino ali kartico,

  • PO PREDRAČUNU, ki vam ga bomo poslali takoj po prejemku nakazila. Predračuni se plačajo na bančni račun, ki ga ima podjetje BELAME MEDIA odprtega pri Abanki na SI56 0510 0801 5946 016,

  • S KREDITNIMI KARTICAMI (sistem podpira skoraj vse plačilne kartice, ki so izdane v Republiki Sloveniji).

 
 

©2019 by BELAME.