Search
  • BELAME

POSTAVA PEŠČENE URE: Kako izgledati najbolje?


Si postavo v obliki peščene ure želite tudi ve? Marsikatera si jo! Če jo imate, ste torej lahko precej srečne, saj se je trend #kimkardashian kar razpasel. Pa vendar ne do te mere, da bi se ponovila zgodovina in bi zopet ženske za doseganje postave vašega tipa nosile neudobne korzete. Še ...


Značilnosti postave peščene ure

  • telo je ukrivljeno,

  • pas je dobro opredeljen,

  • mere prsnega koša in kolkov so približno enake,

  • polnejši boki, stegna in (ne nujno) prsi.

Ključ do pravilnega oblačenja peščene postave je dvojen: določite pas in poudarite svojo postavo. Naj vaša oblačila objamejo vaše telo. Aduti vaše omare so zato majice z globokim dekoltejem, majčke ali srajce z všitki na križnem delu, srajčke zavezane okoli pasu. Vsi modni kosi, ki bodo poudarili vaš pas, so dobrodošli.


Vas zebe?

Namesto ravnega plašča se odločite za jakno/bundo z všito elastiko v pasnem delu. Brez problema se lahko poslužite kapuci. Jopčki naj bodo oprijeti, izogibajte se večjim vrečastim puloverjem ali prosto padajočim vrnjim kosom.

Pončo se ne bo obnesel najbolje.


Recite "JA" oblekam

Obleke so narejene za #peščenopostavo. Bodite drzne, pokažite adute v dolgi oprijeti črni obleki. Poslužite se lahko tudi oprijeti obleki do pasu, ki proti tlom pada na različne načine ne glede na dolžino. Če so vam všeč vrečaste obleke, ne pozabite na pašček! Paše vam tudi pajac, sploh če je zožan v pasu.


Kaj pa hlače?

Stretchy skinny kavbojke z visokim pasom in gamaše so kot nalašč za prikaz oblin vašega pasu, ki odlično delujejo tudi za vizualno zožanje nog. Ne pozabite pa niti na to, da bokov v vašem primeru ni potrebno dodatno izpostavljati. Predlagamo, da se izognete večjim šivom in žepom.


Usnjeni pasovi so vaš najboljši prijatelj, ne pozabite pa niti na ogrlice, s katerimi ulovite višino ključnice.


To so današnja #izhodišča. Ker pa dve postavi nista popolnoma enaki, preverite še napotke za katero drugo obliko telesa in s pomočjo BELAME - naše spletne trgovine obogatite svojo dušo še danes.


#peščenapostava #bblog #smernice #izhodiščaoblačenja #belame

183 views0 comments

Recent Posts

See All

©2019 by BELAME.