Search
  • BELAME

POSTAVA HRUŠKE: Kako izgledati najbolje?


Brez skrbi. Kavbojke na vaši postavi izgledajo najbolje! Vsaj tako pravijo raziskave. Hruškasta oblika postave je povsem eleganta. Oprijeto izpostavljena ali domiselno prikrita.


Značilnosti hruškaste ali trikotne postave

  • pas je širši od oprsja,

  • boki so polni, (kar ne pomeni, da so debeli)

  • ožja ramena v primerjavi z boki,

  • lahko se pobahate z malenkost večjo zadnjico.

Aduti

Če boste poudarile pas, hrbet in dekolte hkrati, potem se pripravite na zavistne poglede. Dodatki, kot so dramatične ogrlice in večji uhani so vaše skrivno orožje! Večje je, boljše je!

Vaši postavi se bodo v zgornjem delu odlično prilegli tudi najrazličnejši vzorci in svetle barve. Pristajajo vam V - izrezi na najrazličnejše načine. Dobro boste izgledale tudi v rokavih, ki se končajo z zvoncem. Poslužite se omenjenega nakita in na takšen način optično zožajte vaša ramena ter avtomatsko opozorite na svoj ozek pas.


Plašči, jakne - kaj izbrati?

#trikotne ali #hruškaste postave izgledajo odlično v obliki črke A, in v katerem koli kosu vrhnjih oblačil, ki segajo do sredine stegna. Preizkusite se tudi v lažjih prehodnjih jaknah z gumbi in všitim pasnim delom. Odlično se vam bo prilegal.


Kaj pa od pasu navzdol?

Zgornji del le poudarite z nakitom, ali dekoltejem, da vaš ozek pas pride do izraza. Bokov zato ne poudarjajte dodatno, da ne bo zmede. Pri hlačah uporabite temnejše barve odtenke. Privoščite si lahko hlače čez pete. Po stegenskem delu vas naj objamejo, medtem, ko naj od kolena navzdol postanejo širše. Po domače, opisujeva hlače na zvonec. Vendar pazite, da s širino hlač v spodnjem delu ne pretiravate. Prihajajo nazaj v modo, zato bo izbira pestrejša!


Dobrodošle v BELAME - obogatite svojo dušo in preverite našo ponudbo izdelkov. Sigurno boste našle kaj zase.


#trikotnapostava #hruškastapostava #bblog #belame

195 views0 comments

Recent Posts

See All

©2019 by BELAME.