Search
  • BELAME

Je gorčična nosljiva?

Updated: Jan 7, 2020

Ni dolgo tega, ko je globoka temno rumena barva, ki spominja na kulinarični "zenf", stopila v ospredje. Zanimivo - ni se začelo s konkretnimi modnimi kosi oblačil ampak s pohištvom, in sicer na milanskem sejmu leta 2018. Kmalu za tem je priljubljeni #mustardyellowcolor prerasel tudi v omare večjih in manjših dizajnerjev oblačil po vsem svetu.

Mustard yellow

Uspešni poskusi modnih kombinacij gorčične rumene so nas očarali že lansko zimo. To pomlad se je nadaljevalo z manjšim zatišjem a barvna jesen 2019 in zima, ki sledi, prinašata #mustard nazaj!

Ostra, pikantna in otipljiva, doda kanček toplote vsemu, česar se dotakne ... #gorčična.

Kako jo nositi?

Bi verjeli, če rečeva, da gre za precej nevtralno barvo? Mogoče jo je nositi na različne načine z ostalimi kosi oblačil ali modnimi dodatki, vendar se glede na barvno lestvico z nekaterimi sklada bolj, z drugimi manj. Spodnjo tabelo sva pripravila na podlagi raziskav ustreznih barvnih kombinacij z dotično gorčično rumeno.

Tabela: Kaj gre zraven? #mustardyellow

Barvno paleto nekateri osvojijo prej, drugi kasneje. Da boste med prvimi prilagava še nekaj primerov dobre prakse, sicer pa se gorčična rumena ne kombinira samo k različnim barvam.

Primeri barvnih kombinacij

#Mustardyellow obožuje kombinacijo s kakšnim živalskim vzorcem. Nekaterim je le-ta všeč, drugim ne. Če ga boste uporabile, se vsekakor poslužite samo enega vzorca. Verjemite, bo več kot dovolj. Sicer pa omenjeno barvo najdete tudi v najini ponudbi. Obogatite svojo dušo.


32 views0 comments

Recent Posts

See All

©2019 by BELAME.