Search
  • BELAME

Razkrivamo: JEANS TREND 2020

Tako kot navadna bela bombažna majčka, tudi jeans ne bo šel nikoli iz mode. Z novo sezono pa se na pot odpravljajo tudi nekateri novi ali stari modni trendi. #denim


Ravni rez (Streight cut jeans)

Kavbojke narejene šaplono ravnega kroja ali ravnega reza so precej podobne znanemu skinny jeansu, vendar imajo več prostora za dihanje. Odrezane so nad gležnjem, nosijo pa se lahko s petkami, supergami ali čevlji brez pete npr. z balerinkami.


Vrača se slog 90tih.

Hlače na zvonec (Bootcut jeans)

Pa jih imamo nazaj. Hlače na zvonec #bootcut, ki se bodo zopet nosile na petke ali škorenjčke. Kroj se nad kolenom prilega postavi, medtem, ko je pod kolenom do malo nad tlemi, kjer se končajo razširjen. Eni modeli so razširjeni bolj, drugi manj. Za enkrat prihajajoči modni trend ostaja le malo razširjen.


Slim fit

Klasični slim fit še ni rekel zadnje. Po zadnjih trendih bi naj najbolj pristajal k petkam. Preko stegna in čez gleženj naj bo rahlo oprijet.


Nizkopasnice (Low waist jeans)

Če sledite modnim trendom, boste v svojo omaro lahko (zopet) postavile kavbojke z nizkim krojem pasu. V 90-ih so zdramile kar nekaj zdravstvenih pomislekov. Če se odločite zanje, torej poskrbite za svoje ledvičke, ki bodo mrazu izpostavljene bolj kot ponavadi.


Široke hlače (Baggy wide leg jeans)

Priložnostne in šik, nekatere jim rečejo tudi "mama kavbojke", kar ne pomeni, da so namenjene zgolj mamam. Predstavljajo #adut letošnje jeseni in zime v kombinaciji s supergami ali gležnarji, tudi z nižjimi škorenjci. Poznamo visokopasne, kot tudi nizkopasne. Za katere se odločite je vaša odločitev. Z njimi letos ne boste zgrešile pa še svoje najljubše čevlje lahko lepo poudarite.

#jeans #jeans2019 #bblog #belame #širokehlače #hlačenazvonec #slimfit #lowcutjeans

63 views0 comments

Recent Posts

See All

©2019 by BELAME.