Search
  • BELAME

Donna ITA : Modemoiselle FRA

Na sosednji obali verjetno ne bo težko sredi avgusta poiskati Italijanke, če nas že ne bo z glasnostjo opozorila nase. Težje bomo "s prve" opazili kakšno Francozinjo. V tišini in v miru po katerega je prišla, bo nameščena kje ob robu plaže z večjim senčnikom, morda celo s knjigo v roki. Kaj je nase dala ena in kaj druga?

Seksi dolgi lasje, zagorelo oprsje otreno s kokosovim oljem, slednja na plaži zavzame prostor in si privošči senco podaljšanih trepalnic. Zelene #fluorescentne kopalke z naborki in bleščečimi roza kaktusi so v centru.

Pod senčnikom pa … Evian na slamici z obrazom polikane dame. Paše ji, da se ostali zamotijo s pogledom na #kaktuse. Ji pa ni niti čisto vseeno, saj je debelo uro pred prihodom namenila osnovnemu makeup-u. #Rdečašminka, podlaga, kompaktni puder in osnovna maskara. #Mustneed. Vse na svojem mestu in nič drugega. In nikoli drugače. Kopalke? Klasične, brez kaosa. Ni bilo težko, kajne?

Česa vidimo več?

Če spregledamo trend trepalnic potrjujeva Francozinjo. Tesne majčke in oblekice na steznik, mini krila, ki pokažejo več, kot bi si želele, expresso in testenine v ekskluzivno visokih petah in prazna atronomska torbica … to ni zanjo. Želi opozoriti nase, se dokazati … tudi pokazati. Počutiti bolj vredno, a to počne drugače. Nima časa, mudi se ji, zato se ji delček raztresene simpatičnosti pozna. Mogoče v tistem dodatnem modnem kosu, ki meji na moškega (kakšna črna usnjena jakna).


Medtem ko se čez dan pretvarja, da na obrazu nima ničesar, nosi osnovne in bolj zemeljske barve. Bela, črna, bež, mustard, zelena, nežno roza … Je najboljše volje v klasičnih supergah in tu in tam pokadi kakšno cigareto.


Najina izbira

#expresso jima je bolj kot ne skupen, zlata sredina pa se je pri nama prevesila na Francijo. Modne kose, v katerih bi se tudi ona počutila varno, najdete v ponudbi.

#italijanskamoda #francoskamoda #italijanskavsfrancoskamoda #belameblog #belame

27 views0 comments

Recent Posts

See All

©2019 by BELAME.