Search
  • BELAME

Francoski dekliški ŠIK

Telovnik iz umetnega krzna, če ga pravilno nosite, bo tudi v tej sezoni modni plašč in nepogrešljivi del omare vsake, ki si želi biti modna, se želi počutiti udobno - k čemur spada tudi to, da ji ni hladno.Krzneni telovniki so v komercialni modi že tretjo sezono, zato se boste z lahkoto izognile pogledom tistih, ki si še danes ne upajo dovolj, da bi videz preizkusili na sebi. Gre za še en nepogrešljivi modni kos letošnje tople kolekcije in tudi pri nošenju tega obstajajo določena modna pravila in smernice.


Zakaj je tako zaslovel?

Francoski dekliški šik ali telovnik iz umetnega krzna je obnorel svet modne industrije. Odlično paše k jeansu, supergam, kot tudi k navadni bombažni majici zato nič čudnega, da je kot modni dodatek precej hitro prišel tudi v veleprodajo.BELAME nasvet

Krasno možnost za celotni outfit, na katerega prisegajo mnoge modne navdušenke je, da ga oblečete nad plavajočo obleko z dolgimi rokavi, hlačnimi nogavicami in škornji. Tako bo postal zaključni kos, ki bo preprečil, da bi obleka izgledala preveč priložnostno.


Ne navadite se nositi svojega krznenega prijatelja pod plaščem ali jakno. Naj pride do izraza nad vašo dolgo majico ali puloverjem.

Preverite ponudbo in obogatito svojo dušo v naši trgovini izdelkov!

#krznenitelovnik #belametelovniki #bblog

24 views0 comments

Recent Posts

See All

©2019 by BELAME.